Förlåt bloggläsare!

Hellu!

Förlåt käre blogglärase för jag inte har skrivit på några dagar men det har varit på grund av att jag har varit för depp rättaresagt. Får väl berätta va som har hänt sen hmm i lördags.

I lördags var det då att bara gå upp vid åtta och åka och spela.. Va verkligen inte på humör med allt med mormor och allt med skolan. Orkade inte liksom. Och sen så var jag besviken på än med. Gjorde allt lite jobbigare. Där satt man och spelade och bara längtade på fika med Pauline xD Skrattade rätt mycket ;) Döljde nog det rätt bra att jag var depp?? Eller??
Aja sen vid halv ett så kom pappa och hämtade mig. Då åt jag lite och sen drog jag och pappa ut och körde :D Gick väldigt bra :D lärde mig blinka och använda torkaren xD Så nästa gång sa vi att jag ska köra från skeppshults fotbollsplan till broaryd :) Kommer nog bli rätt kul om det inte är för mycket folk ute, så det blir nog tidigt på morgonen i helgen kanske? Eller just det ska ju på fest med mina två kusiner Johanna och Josefin i halmstad ;).. Aja Efter bilkörningen pluggade jag lite matte och sen blev det att dra upp till Albin och gosa med honom :D Vi kollade på en sjukt rolig film xD Den heter Date Movie. Helt klart värd att se =) Sen gick vi och la oss tidigt för jag var trött efter allt gråt och man somnar alltid snabbare när man hör hans andertag och känner att han håller om en :D Känner mig verkligen som världens lyckligaste person då :)

Söndag blev att man vaknade jämte älsk med hans armar runt än :) Efter en stund gick han ut och ja la mig ner och försökte sova lite till . När han kom in sedan så hade han med sig frukost på sängen :D Hur gullig kan man vara??!!! :) Va jätte gott iallfall. Sen låg vi och kramades och sa hur mycket vi älskar varandra :D Sen så smsade mamma och sa att vi skulle åka och hälsa på mormor på sjukhuset. Va riktigt skönt att få åka dit och att hon fick hålla ens hand och prata med en ... På kvällen blev det att jag och Emma gick en lång runda. När vi var ungefär vid bussstaionen såg vi några killar från 9:an hålla på och slänga något. Då när vi kom längre fram såg vi att det var vattenballonger :O Inte kul alltså.. Sedan såg vi också vilka det va och det gjorde det ännu värre. Så jag och Emma gick och sedan fick vi en första ballong på våra fötter. Emma skrek som fan och dom bara skrattade. Sedan satte vi oss vid rundellen här i samhället. Efter en stund kom dom igen. Dom började med att hälla lite vatten på emmas ben sen så kastade Kroons kusin den på oss. Men som tur gick den inte sönder så Emma slängde den på honom så han blev blöt xD.. Haha. Sedan blev vi jagade så vi sprang in på kinbloms och började kolla på "vilken film vi skulle hyra" Haha han måste tyck vi var knäppa. Sen så skulle jag gå ut för att kolla att dom inte var där. Men såg att de stod bakom husväggen och väntade på oss så jag började springa och som tur fick jag ingen på mig men fick springa bort till Ica och det är rätt långt. Emma va så dum att hon inte hände med. Men tillslut kom hon ut och började springa mot mig som stod vid Göstas. Då kom en av dom och tänkte slänge på Emma som hade rätt svårt att andas då, och det bästa va inte att reta upp mig nu i helgen för modde så skit så stod bara och skrek rätt ut mot min granne skit förbannat. Men han bara skrattade och kallade mig damp barn. Men va fan är inte han? En 6 åring??
Sedan gick jag Emma en bit sen kom dom igen och slängde en i huvudet på mig. Blev så jävla förbannad så skrak på dom. Och då sa en som heter andreas något han aldrig skulle ha gjort. Han sa att min kille va årets bög och det gjorde mig riktigt förbannad och skrek ännu mer. Sedan fick iallfall jag och emma gå. Och då hade vi typ sprungit genom halva samhället.
Sedan träffade jag och Emma Ante när vi skulle gå till Emma för hon skulle äta. Då gick jag och han och snackade massa skit. Sedan så gick jag hem till älsk och kollade på någon serie med hans familj och myste med honom lite innan jag åkte hem för att sova.

Idag var det att gå upp tidigt för skolan. Åkte med bussen och sedan var väl skolan sådär. Lite jobbigt att vara där med klassen men annars var allt skoj. Tur att man har linnéa :D Vi fick som tur sluta tidigare från matten med så jag kunde ta tre bussen hem :D Sen dess har jag pluggat tyska och snackat med mamma och pappa och massvis med Pauline xD Haha saknade henne som fan i skolan idag. Krya på dig gumman <3<3 Sen ikväll blir dte väl att snacka lite med älsk i tel och läsa igenom matte läxan :) Sen blir det att sova gott i min goa säng som är tom utan älsklingen :(

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Fan!!! :'(

Mitt liv är inte som en dans på rosor nu :( Sitter bara och håller inne tårar. Fan! Vf skulle detta hända med :( Har inte lust för något nu. ...
Vill bara ha kul men ingen vill få ut mig på något så inte så lätt.. Tur att jag snart ska till älsk och kanske få gråta i hans famn ikväll igen. Har redan gjort det en gång idag... Men det är så jävla skönt att bara låta dom rinna ut.
Någon som vill hitta på något nu framöver?.. Imån kanske?

Orkar snart inte mer.. Finns det mer problem eller hur fan är det!!
Om Gud finns.. Vf låter han mig må så här jävla skit. Jag börjar fan inte tro på han nu.. Han skiter ju bara i mig. Sitter här och gråter och må piss off och ändå ändrar han inte på det. Kan inte dom med så perfekt liv må dåligt istället för mig som mår så jävla skit?!

Ingen förstår mig nu.. Orkar inte förklara.. Är rädd, orolig, besviken och otroligt ledsen. Kan inte detta bara gå över?

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Skolan.

Hellu!

Dessa två dagar har int varit så bra för mig.. Personlig anledning ... Sen har jag verkligen haft skit ont i huvudet med som inte gjorde det bättre.. Skällde lite på emma i skolan med. förlåt men det blir så när man är ledsen.

Aja nu har jag varit med albin och sen va jag med emma lite.
vet inte vad jag ska skriva mer.. mår bara dåligt.

Ni vet att ni älskar mig/ hatar mig. XoXo Elin


Vilo dag!

Hellu!

Idag har jag verkligen inte gjort mycker. Börjat slänga saker i mitt gamla rum, annars är det inget.  Ska flytta in i min systers rum någon gång denna veckan och så har jag varit och hälsat på mormor och morfar.
Imån är det skola igen. Hoppas det blir att snacka lite mer med klassen =)
Aja nu blir det nart att äta och att platta håret och sen sova xD Är verkligen skit trött :) och mår inte så bra heller. Är hes som bara den xD och sen så är jag lite ledsen med.. Men går väl övr snart får jag väl hoppas...

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Inspark!

Hellu!

Igår var det inspark med teknisterna. Va riktigt skoj måste jag säga =) Snackade med klasskompisar, eller jag snackade med rätt många xD.. Va väl inte helt nykter men det va ju treornas fel :P ... Sedan efter en lång stund och några som deckat så blev det min,emmas,maries och albins tur att åka till Parken =) Där hade vi riktigt skoj och dansade mycket :P

Idag så har man ju då huvudetvärk.. Men det får man väl stå ut med :P Men kommer nog bli ett lung 9 månaders dag med älsk med =)

Älskar dig över allt annat <3<3

 
Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Första skoldagen TE09A!

Hellu!

Dagen blev faktiskt lyckad efter mycket nervösitet. Klassen var helt okej ( verkar det som) . Började umgår med en tjej från gislaved som heter Linnea. Hoppas att det går bra att umgås med henne =) ...
Första skoldagen började med att vi gick till gisleparken och lyssnade på när några 3: or spelade. Sen så bar det sig av med klassen och mina två lots som heter: Monica och Robert.
Det första vi fick göra var att måla om våra intressen. Jag satte mig vid en tjej som heter Linnea och massa killar =) Vi skrattade lite åt dom och berättade sedan våra intressen. Va skönt att ha någon som man kunde snacka med i klassen.
Efter detta så berättade Monica och Robert lite om allt, sen fick vi gå ut till skolgatan och få skåp. Fick ett överskåp =D Va rätt nära älsk med :D ...
Efter det så gick vi tillbaka till klassrummet och sedan fick vi en liten rundtur av Robert i skolan. Sen skulle vi äta och sen åka hem =)
Så imån blir nog en bra dag =P Då är ju mina undrbara vänner där med :D Måste komma ihåg att köpa biljett till insparken då xD
På fredag blir dte att åka någon stans med tekniskt 2:erna :P Blir nog kul :P En dag med älsk och hans gäng xD Sen på kvällen blir det inspark =) Tror det blir ett bra år på skolan =)


Sista sommarlovsdagen =*(

Hellu!

Idag är det då min sista sommarlovsdag. Väldigt tråkigt men det ska bli kul att börja skolan igen. Detta blir som en ny start. Hoppas man får några nya vänner och kan ha riktigt skoj. Idag börjar jag känna att nervösen ökar mer och mer .. Hoppas jag ska kunna somna inatt annars får jag nog lite problem =) . Ska liksom upp klockan 6 i morgon bitti. Senaste gången jag gick upp såp tidigt var nog i 4:an.. Så får se hur det går =) Vid kvart över 7 så blir det att gå mot Kajsa med nrvösa steg =) Sen får vi gå mot busshållplatsen och vänta på bussen.  I skolan blir det sen att umgås med klassen hela dagen. Hoppas det går bra. Ingen av mina vänner ska gå denna linjen som jag ska gå men vi ses ju på rasterna så hoppas man håller kontakten iallfall :) Kommr väl sluta imån vid middagen =) Rätt skönt faktiskt =) Torsdag blir väl inte så mycket mer än att lektionerna börjar som vanligt och sedan på fredagen är det INSPARKEN! xD
Idag blir det inte så mycket att göra mer än att njuta av sista lediga dagen och att gå och lägga sig tidigt =)

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Dags att sova !

Hellu!


Nu ska man strax sova efter en rätt hård dag för mig. Mycket jobbiga saker kommer fram i tankarna och imån är min sista lediga dag innan skolan börjar. Idag har jag då haft kramp i magen för allt detta tänkande. Tror inte det är så himla bra men får väl försöka....
Sen har denna frågan kommit up i hjärnan:
Finns gud?? Varför i så fall gör han inte att alla liv är bra? Varför får några livet som en dans på rosor och några får kämpa sig igenom hela livet. Tycker det är rätt konstigt...

Aja ska nog försöka sova nog.. Hoppas att det inte blir någon mer tår. I så fall får jag väl gråta mot älsk.

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Skolan snart då.

Hellu!

Aja sommarlovet får man väl säga att det var väl sådär.. Mycket blev som man inte hade tänkt sig. Trodde inte direkt att jag och Pauline skulle bli så bra vänner som vi är nu och det är jag väldigt glad för... Sen så har man väl förlorat någon vän
(eller förlorat och förlorat, mist lit plats i mitt hjärta kan man väl säga. )

Igår hände det inte så mycket, var en mysdag med älsk när man nästan bara låg och sov framför hans TV med gamla barn filmer. Va rätt mysigt ändå =)
Vid 7 tiden så ville Gisela och Julia träffa mig =) Vi hade rätt kul faktiskt, snackade lite om skolan och så.. Kommer bli tråkigt utan att ha dig Gizze i samma klass =(... 
När jag sedan kom hem till älsk igen blev det att sätta sig vid TV och kolla på en film. Va faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara =)

Idag så vaknade man jämte älsk av hans väckaklockan, han skulle åka till tandläkaren. Tycker synd om han =) hehe =) Själv så sitter man här n liten stund innan jag ska börja med maten .. Just nu tänker man bara på skolan. Usch! kommr detta gå bra eller inte. Kommer jag sitta där ensam? Ne jag ska fan fixa detta.. Jag hoppas att ni mognar... Men tror tuvärr inte det. Skolan börjar då för mig på onsdag. Blir en halvdag med att träffa nya klassen och att få skåpet och så. Är jävligt nervös om man säger så.. 

Det posetiva är att jag har fått skit bra lärare ( enligt kroon och älsk ) Så¨det får jag väl lite på =) hehe..

Idag så blir det nog att ta det lungt och att gå en runda med emma ikväll.. Ska bli kul att träffa henne efter som vi har typ inte varit alls mycket denna sommaren... Men nu börjar allt kännas som i börjar av sommaren.. Vilka finns där för mig? Vilka vill umgås med mig? Eller är allt bara ett skämt för att få mig ledsen för jag är svag? Detta tänker jag på mycket nu. Är extra rädd för att förlora älsk,kroon och Pauline nu.. Men jag hoppas ni förstår att ni sitter djupt i mitt hjärta och ni är riktigt bra vänner/pojkvän för mig. Ni är helt underbara!

Aja nu får jag väl ställa mig och skala potatis :P hehe =) Ha en bra dag

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Förlåt läsare <3

Hellu!

Förlåt blogg läsare att jag int har skrivit på några dagar men har verkligen haft fullt upp.
Får väl börja från torsdagen =)
Jag och älsk hade verkligen det en mysig dag.. Senar på natten blev det att vi snackade ut.. Va riktigt skönt om jag får säga ärligt. Han förstod mig verkligen och visade det jävligt väl. Han kan verkligen trösta och göra en glad när man verkligen behöver det. =) Älskar verkligen honom.. <3

I går så vaknade man med älsk liggande jämte en.. Älskar verkligen det =) Fredagen blev en vilo dag för oss, men senare på kvällen ungefär vid 7 tiden kom Kroon och Pauline hit =) va hur kul som helst verkligen. Dessa vänner gör verkligen mig glad :P Iallfall efter en mys kväll med Pauline kroon och älsk så gick älsk hem och kroon körde hem =(..
Då var jag och Pauline så trötta så vi ville bara gå och lägga oss så det blv så :P Men vi somnade inte dirkekt. Vi låg och snackade om mig och Albin =) Efter en stund fter jag hade berättat lite vad jag känner för honom och hon hade hört innan vad Albin kände för mig sa hon:
- Elin vet du vad jag tror, Jag tror att du och Albin kommer gifta er. Fattar du hur gulliga ni är och ni är verkligen nykära fortfarande och man märker på dig hur jävla kär du är i honom. Elin du har sån jävla tur och Albin är helt klart godkänd av mig =) Han är inte som alla andras killar, utan han kan man snacka med som en vän utan att dte ska vara tyst. =)

Jag blev så glad över det =) Efter en stund somnade vi iallfall.

Idag så gick jag och Pauline upp klockan 7 på grund av att vi skull till Värnamo =) När vi kom dit så var det bara att sätta sig i frisör stolen och börja bli klippt=) Blev riktigt nöjd :P När jag sedan var klar så gick jag och Pauline runt i olika affärer och kollade :P Hon tvingade på mig massa kläder för att hon gillar att se dom på mig .. Hehe..
När mamma sedan var klar hos frisören blev det att vi 3 gick och shoppade. =) Hittade mycket fint..
En klänning från hm
Fyra tröjor från jc
En jacka från jc
En skarvs från jc
Ett par leggings från vero moda

Gillade verkligen kläderna =)

Aja kväll blir det nog att sova hos älsk, det är verklign det bästa jag vet =) För när man liggr där och lyssnar på när han andas fattar jag verkligen hur mycket jag älskar honom...Jag har nog tur som har Albin =) Är skit lycklig för jag har honom.

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Mys dag med Älsk =D

Hellu!


Idag så har jag varit med älsklingen helda dagen =) har varit väldigt myysigt, hade verkligen saknat honom ;)
Inatt när han kom hem blev han väldigt överraskad =) Han vände sig om och trodde att han såg  i syne =) Han blev verkligen överraskad =)



Ikväll blir det nog att se någon film tillsammans med älskligen :D Väldigt mysigt =)

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Överraskning hihi <3

Hellu!


Kan inte tiden gå fortare, vill bara iväg till albin och krypa ner i hans säng och vänta... Höra hans dörr åka upp och han går in.. Gömma mig under täcket och där kommer han utan att veta något.. Hihi =) tror han kommer bli ganska överraskad
 eller vad tror ni?? =)

Kan inte klockan vara typ 11 nu xD Så kan man göra igjordning sig och gå =) Ska bli så jävla mysigt att sova jämta han inatt va ju över 2 veckor sen senast =) 

Ikväll har jag inte gjort så mycket mer än gjort om lite bilder.. kommer här nedan va tycks?


Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Spruta :'(

Hellu!


Nu snat ska jag åka till mamma och pappas jobb och sen så ska vi åka och ta den första av tre sprutorna till thailands redan.. Hatar sprutor =( men börjar bli van, har redan tagit tre stycken denna sommaren.. 

Aja Idag har jag inte gjort så mycket ännu mer än när jag rakade benen så skärde jag mig på benet =( Gör så jävla ont nu.. Hoppas det går över snart =)

Nu sitter man bara och tänker på var älsk kan vara någon stans.. I tyskland?? Hmm jag vet inte =P  

Aja nu ska jag dra till mamma och pappas jobb.

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Älskar denna sången <3

Denn atexten till denna låten är så fin och tycker den passar in på när älsk kommer hem idag med :D 


Richard Max - Where ever you go.

Oceans apart
day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I though would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears 
But I can't get near you now

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' CrAzY

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive
This romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' cRaZy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Jag och Älsk =)

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Speedwayen med Kroon, Pauline och Aletta =)

Hellu!


Nu kom jag nyss hem efter jag har varit på Speedway =) Va riktigt kul =)  

När jag kom dit med mamma och pappa sa smsade Aletta att vi skulle ses så vi hittade varandra tillslut och gick till ett ställe där hennes bror och hans kompis var på =) Där skrattade vi en del =) Sen så kom Pauline och Kroon.=) Då blev det ännu mera skratt...
Dagens bästa komentar måste väl vara denna:
Aletta:
Varför skuter dom upp raketer nu?
Jag: För när dom har kört in i mål och ettan och tvåan av loppet är från samma lag så blir bum..

HAhah xD

Lejonen vann =D det va skit bra =)


Imån blir det att gå att ta min första spruta till min Thailands resa den 24 novermber och att träffa älsk... Tror jag ska hålla mig upp och gå hem till honom när han kommer hem =)

Aletta och Pauline på Speedwayen =)
Speedway =)

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Speedway dag =)

Hellu!


Nu sitter man här framför datorn med musik i öronen på högsta volym. Vill inte tänka.. Men ikväll blir det kul =) Det blir att dra till ett ställe mellan Gislaved och Anderstorp och kolla på Speedway =).. HEJA LEJONEN!!!  Det blir nog jag, mamma, pappa och Kroon. Hoppas Pauline kommer med, men man får väl se =) hehe...

Idag så har jag tagit sovmorgon xD Eller inte så lång för jag ska ändra på dygnet men till halv 11 iallfall =) Sen vid ett tiden kom kajsa hit =) Vi satt och snackade om skolan och bestämde lite när jag skull ekomma till henne första dagen =) Sen satt vi och kollade på kläder =) Vi hittade mycket fint =)   

Bilder från Speedwayen kommer senare ikväll =) Höres så =)

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Jobbig dag!

Hellu!


Alla dagar kan inte vara som en dans på rosor och det har inte denna dagen varit heller.. Det är inte så ofta jag har det som en dans på rosor.. 

Idag har jag varit med pappa i ett litet ställe som heter Lidhult. Han skulle dit och lämna en pall men jobbet så jag hade inget roligare för mig.. När jag kom hem så blev det mest att sitta vid datorn och snacka med folk. 

Nu ikväll så har jag varit med Emma, Malin, Carro och Jeab =) Såklart gick jag och Emma och sjöng på Kabojsarnas låt  hej du sitter och stirrar jag vet du vill ha mig ! Alla måste tyck att vi var idioter. Sen berättade Emma en sak till mig som tog jävligt hårt, så sa att jag bara ville hem.

När jag nu är hemma sitter jag och vill ända mitt liv... Orka sjunka så lågt som ni har gjort. Jag ska bli stark nu! Ska fan visa er att jag är så mycket bättre vackrare än ni någonsin kommer bli!  Vill bara att allt ska bli som innan. Jag vill tillbaka när jag var 6 år.. Springa runt och göra vad jag ville och skrattade  och var glad hela tiden =)  Nu är jag mest ledsen känns det som.. Skulle vara så mycket bättre om min kille var hemma med.. Han sitter väl på något motel i Paris eller i en buss på väg hem. Vill bara ha hem han nu efter allt som har hänt.. Saknar verkligen honom..  

Jag kan säga en ärlig sanning till er stads bor som inte vet hur det känns att bo i ett litet samhälle. Det är skit jobbigt.. Alla vet vem du är, ens familj och släckt. Alla ryckten sprids och de försvinner aldrig. Det är det jobigaste jag vet och just nu vill jag igentligen bara flytta långt utåt helvete där ingen känner än. Detta tänker jag på ofta .... 

Har väl inte så mycket mer att säga än att i ett litet samhälle som detta går det inte lita på någon...!


Tack Mathilda för snacket.. Tror jag behöver bli lite starkare och lite mer redo innan jag och du ska snacka med dom idioterna!

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin


Bilderna från igår med Pauline <3

Hellu!


Igår hade inte jag den tiden och orken till att lägga upp bilderna på mig och pauline när vi "lekte" vid skolan så nu kommer två bilder ;)

Jag.
Pauline 

Ni vet att ni älskar mig. XoXo Elin



Sista dagen med Pauline innan hon lämnade Smålandsstenar.

Hellu!


Idag så har det blivit en rätt lung dag =) Jag och Pauline gick till en skola här och "lekte" där .. Vi gungade en massa och Pauline ramlade. Såg så jävla kul ut , förlåtlåt Pauline =)... Jag och Pauline var nog vid skolan i 2 timmar sedan gick vi hem och kollade på Madagaskar =) grymt rolig film ju ;) 

Pauline var tvungen att åka hem senare =( Va väldigt tråkigt att säga hej då till henne efter en sån här rolig helg =)

Direkt när jag kom hem efter jag hade följt Pauline till nissastigen så började det åska som bara den . Efter en stund kom Gisela hit och direkt när hon kom in i huset så började det ösregna och blixtra som bara den.. 

För en liten stund sen så kom Julia hit =) Så nu sitter vi och kollar på filmen Baksmällen.. Den är ju så sjukt rolig =)

Tack för en trevlg dag alla =)

Ni vet att  ni älskar mig. XoXo Elin


Kvällen !

Hellu!


Nu ska man snart sova och det blev en lyckad kväll måste jag säga =) Filmen var grymt äcklig så både jag och Pauline höll på att spy =O Efter filmens slut kom Kroon hit , han tröstade oss så att vi inte skulle bli för rädda inatt så vi inte skulle kunna sova. Det bästa på hela kvällen hände när Kroon skulle åka hem. Vi ställde oss utanför dörren och sa hej då. Då gick det förbi två killar och en tjej. En av killarna skrek till mig och Pauline:
- Godkväll tjejer, godnatt, puss och kram och skål!
Jag och pauline började skratta som bara den för då fick vi upp Helsingborg minnen i huvudet.. Skål och välkommna xD

Hoppas ni har haft e trevlig kväll.

Ni vet att ni älskar mig XoXo Elin


Mys kväll med Pauline <3

Hellu!

Idag har det blivit en mys dag med Pauline =).. Vi gick en lång promenad i solen som var riktigt varmt =) Pauline blev uppraggad av en lastbil =) haha =)




Ikväll så har vi ätit tacos :) Mycket mysigt och gott :D När vi höll på att laga maten så dansade vi och sjöng som bara den =) Det blev verkligen gott måste jag säga... =)
Mums

Snart blir det att se Saw på TV1000 Action =) Kommer väl skricka som bara den =) Men hoppas vi klarar den utan att kissa ner oss =) Haha

Ni vet att ni älskar mig XoXo Elin


Måste berätta om igårkvällen =)

Hellu!

Igår var det en sjukt rolig kväll =) Kvällen började med att Pauline kom hit, då drog vi ner till samhället här och köpte mat till kvällen och idag. När vi kom hem var det bara att ställa sig vid spisen och koka macaroner till min godade pasta sallad som Johan kallar Passes speciall. Efter en stund kom Kroon hit =) Då började det genast höra skratt i hela huset =)
När vi var klara med maten så kom Passe och hans kompis Johan ( som vi aldrig har träffat ) När vi satt där och började äta kom vi in på att Pauline tänder på Lastbilar och alla började skämta om det. Speciellt Passe och Johan.. De båda fick alla oss att börja gap skratta. =)

Efter vi hade ätit den goda maten så började Pauline och Kroon " bråka ". Då kom terapefterna Passe och Johan in.. Det va riktigt kul!!!! Det blev 4 olika terapefter men det hjälpte inte så mycket tyvärr =(Passe när han tittar i journalen om Pauline och Kroons relationsproblem.

Efter detta så blev det lite tråkigt så vi åkte på bil tur med Passe =) Det gick jätte bra och det var verkligen skit kul =)
Alla stannade nog hos mig och Pauline till 23.00 tiden :) Tack för en underbar kväll alla <3

Ni vet att ni älskar mig XoXo Elin


Min första egna blogg :)

Hellu! 

Jag heter Elin och jag kommer från ett litet tråkigt samhälle i Småland. Detta är min första egna blogg och jag tänkte skriva lite om min gymnasietid som teknist. Börjar om en vecka på onsdag så det är väl lite smått nervöst. Får väl se hur mycket jag kommer skriva här, men ska försöka berätta hur svårt det kan vara att få bra vänner. Jag tycker det iallfall, men ska försöka få gymnasie tiden så bra som möjligt =) 
Pauline ( den närmaste vännen nu ) har tvingat mig att skaffa denna blogg..

Ni kanske har börjat undra varför bloggen heter EnEnsamSmurf?? 
Namnet EnEnsam är väl för att denna sommaren har jag väl känt mig lite överdrivet utnyttjad och dissad av "vänner" här i samhället så det är väl darför jag har känt mig rätt ensam. Men som tur har jag ju min underbara pojkvän 5 minuter härifrån i gångväg, så han har ställt upp i vårt och torrt hela sommaren för mig.
Smurf namnet kommer väl från vännerna Pauline och Kroon. =) Som bor ungefär 20-30 minuter härifrån på olika håll =) Dom har verkligen ställt upp =)
Vi har lyssnat lite på gamla smurf skivor och fjantat med dom i sommar så det är väl darför jag heter smurf. Vi har ett namn för varje person.. Kroon är Humorsmurfen =) Pauline är Den Misslyckade smurfen =( ( enligt henne ) 
Albin ( min pojkvän ) är Matsmurfen och jag är Ensamma smurfen =)  . Så nu fattar ni varför jag heter EnEnsamSmurf här på min blogg. 

Ni vet att ni älskar mig XoXo Elin =)