Måste berätta om igårkvällen =)

Hellu!

Igår var det en sjukt rolig kväll =) Kvällen började med att Pauline kom hit, då drog vi ner till samhället här och köpte mat till kvällen och idag. När vi kom hem var det bara att ställa sig vid spisen och koka macaroner till min godade pasta sallad som Johan kallar Passes speciall. Efter en stund kom Kroon hit =) Då började det genast höra skratt i hela huset =)
När vi var klara med maten så kom Passe och hans kompis Johan ( som vi aldrig har träffat ) När vi satt där och började äta kom vi in på att Pauline tänder på Lastbilar och alla började skämta om det. Speciellt Passe och Johan.. De båda fick alla oss att börja gap skratta. =)

Efter vi hade ätit den goda maten så började Pauline och Kroon " bråka ". Då kom terapefterna Passe och Johan in.. Det va riktigt kul!!!! Det blev 4 olika terapefter men det hjälpte inte så mycket tyvärr =(Passe när han tittar i journalen om Pauline och Kroons relationsproblem.

Efter detta så blev det lite tråkigt så vi åkte på bil tur med Passe =) Det gick jätte bra och det var verkligen skit kul =)
Alla stannade nog hos mig och Pauline till 23.00 tiden :) Tack för en underbar kväll alla <3

Ni vet att ni älskar mig XoXo Elin


Kommentarer

Postat av: Mia Eggimann

Recept på pastasalladen vore fint Elin..<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback