30 december

Hej!

Året börjar gå mot sitt slut och jag längtar till tolvslaget. Då börjar ett nytt år med nya möjligheter.  Idag så har det vart en ganska slapp dag. Sov till klockan tolv och sedan blev det direkt att fixa mat till mamma och pappa.

Sedan blev det en eftermiddag med plugg och tv kollande :) Ganska gött faktiskt. Känns som man har gjort lite nytta för en gångs skull :P 

Nu sitter man här och tråkar igen efter att ha fikat med mamma och pappa :) Är ganska roligt att sitta och snacka massa skit med dom endå :)

Hoppas ni får ett trevligt nytt år :) Har ni något förslag på vad jag kan ha som nyårslöfte?? :)


Dagen blev inte som planerad.

Hej hej..
Dagen blev till för att laga mat och städa.. Jobbigt som fan. När klockan va halv 5 var det bara att sätta sig i bilen och åka till Gislaved. Där blev det att lämna in mobilen. Handla mat som tog hur lång tid som helst. Kom nog hem vid halv 7. Sen blev det att laga mat. Blev inget pluggande alls som planerat. Knappast något blev som planerat.
Hoppas dagen blir bättre imån :)
Kram Elin <3


29 December

Hej alla läsare :)
Idag blir det nog en del att göra som inte är direkt skoj.. :) Ska städa hela övervåningen och plugga matte. Jag måste verkligen börja nu :) Sedan blir det väl att jag och Emma får sätta oss och bestämma mat till nyår :)
Nu så sitter man och kopplar av lite känns som man behöver det på morgonen. Jag och emma gjorde en lista igår på dåliga saker hos både killar och tjejer. Kommer nog fram här i bloggen senare när vi är klara.. 
Nu blir det att byta om och göra klart maten till mamma och pappa. Sen blir det att börja städa. Usch va tråkigt det är men aja det måste göras det med :)
Hoppas ni får en bra dag :)

Kram Elin <3


Måndagen den 28 December

Idag är det måndag igen och för en vecka sen åkte man buss till skolan. Fan va gött att man inte behöver göra det idag. Idag blir det att ta det lugn och kanske plugga lite matte. Kan behövas faktiskt. Jullovet går sakta men säkert fram. Inte så värsta kul men aja. Tur att jag har min vän Emma som kan glädja en ganska mycket ;) Vi springer runt i detta tråkiga samhälle och blir väl dum förklarade men det skiter vi i. Det jobbigaste saken nu efter lovet blir att vi har matte A tenta och att man måste välja inriktning. Tror jag har bestämt mig för produktion. Kan bli kul och tror det är de bästa med, om man tänker så är det som designe men man får göra produkten med. Man blir ju något efter gymnasiet med. Och det kan vara ganska bra om jag ska jobba ett år efter gymnasiet.
Aja idag så blir det att ta det ganska lugnt. Orkar faktiskt inget annat, måste ju ladda batterierna till Nyår :)
Nu ska jag nog laga lite mat till de två som jobbar hårt :)
Hörs kanske senare :) Annars får ni ha det en bra dag :)


Söndagkväll :)

Nu sitter jag hemma hos emma.. Denna dagen slutade bra iallfall :P Har vart med Emma hela kvällen. SKrattat som fan, alla måste tycka vi är idioter.  Spelat in sjuka videor men aja :P Vi är som syskon så. Nu ska vi snart kolla på Bert xD Och sen sova gott xD Men tror inte det blir så mkt sovande :)
Godnatt på er alla :) <3


Julen är över, Nyår väntar :)

Julen har nu varit och jag blir mer och mer irreterad för varje dag :P Det snöar en dag och sen regnar det. Va fan välj ska snön vara kvar eller inte? xD hatar slask verkligen. Idag har det inte hänt så mycket. Mest suttit hemma och slappat. Det är ju så ett lov ska vara :P
Snart är det nyår och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jobbigt som bara det får jag säga. Men hoppas den blir bra iallfall :)
Det är alltid kul att hjälpa folk. Men jobbigt när ingen kan hjälpa en tillbaka.. Man får bara låta tiden att lösa problemen :)
Jobbigaste av allt är att man går och mår illa hela tiden av all julmat.. Fan va gott det skulle vara med riktigt god hemlagad svensk mat.. Hmm grillat hade ju inte suttit fel nu xD
Aja nu får jag sluta snacka mat, Mår illa igen xD.

Sitta här vid datorn är så grymt tråkigt måste jag säga. Det är så att jag får lust att plugga. Helt sjukt faktiskt. Men det får det bli lite med på lovet.
Aja nu ska jag sitta och tråka vid msn igen :P Hoppas alla har ett roligare lov än mig :) Och Hoppas ni ahr haft en bra jul och får ett bra nytt år :)

Bild från julafton :)


4 Advent <3

Herregud va tiden går fort. Redan på tosdag är det Julafton. Julaftonen kommer bli väldigt tråkig iår. Inga julklappar och ingen mormor :( <3 Tänker på allt som hänt under året. Fan va allt har förändrats :O För ett halvårsen hade man pojkvän som visade hur mycket han älskade än. Nu är man där, själv och saknar verkligen pojkvännen som inte finns där. Jag och emma har det roligare än någonsin men båda känner samma sak. Va fan Vi är snart 17 och 18 år. Vi måste ju fan börja tänka lite mer på livet. Va fan man vill ju inte vara förgammal när man vill ha barn .. OCh man vill ändå ha ett fast jobb som man trivs med. Va fan nu är man singel. 2 år tills man går ut gymnasiet och ändå vill man resa iväg ett år igentligen då.. ÅÅ vf ska tiden går fort. Tänk när man gick på dagis. Då behövde man aldrig tänka på sånt här..

Idag så blev det att kliva upp tidigt på morgonen och gå iväg till Kyrkan för att jag och Emma skulle sjunga. Många tyckte att det lät jätte fint och det är så kul att höra :) Idol nästa emma?? XD Haha nee men dom hade ju bara slängt ut oss xD

Idag blir det väl att ta det lungt för imorgon. Känns som jag håller på att bli sjuk. Men jag ska gå på tomte imån så tänker inte ta fram febertermomenten. Så är det bara xD.

Nu blir det att lägga sig och kolla på film :) Och tänka sig bort till värmen :) <3

Bild från Thailand :)


Hellu

nu sitter man i skolan och väntar på att sin lektion ska börja. Segt och tråkigt. Men aja..
Sprungit runt som en idiot idag med och letat eftre emma xD Hittade inte henna.. VAr tog du vägen :O ??

Senare idag ska jag och emma öva för söndag.

Sen ikväll vet jag inte vad som händer.. Ska iallfall vila upp mig.. Är fortfarande grymt trött efter resan
Så i helgen blir det nog att vila upp sig för måndag då det är tomte :)
KRam


Hej

Blev inget skrivande ifrån Thailand tuvärr.. Nu är man hemma igen och allt känns bara fel.. Jag vet inte vad .. men något är det.. Emma tack för du finns.. Så jävla underbar har du varit hela tiden <3
Tack för igårkväll Emma och Martin :) Så jävla kul va det.. Men blev så jävla trött. Förlåt :( Men va en krävande dag igår.

Aja kväll blir det nog att ha en myskväll med emma :) Vi har alltid så jävla kul :D Älskar dig vännen min <3
Nu sitter man vid datorn och tråkar.. Ska börja läsa på TMS:en nu.. Segt men måste.. Fan va mkt det är nu :(

Vill ha lov nu <3 Tur att det bara är en vecka kvar :D