4 Advent <3

Herregud va tiden går fort. Redan på tosdag är det Julafton. Julaftonen kommer bli väldigt tråkig iår. Inga julklappar och ingen mormor :( <3 Tänker på allt som hänt under året. Fan va allt har förändrats :O För ett halvårsen hade man pojkvän som visade hur mycket han älskade än. Nu är man där, själv och saknar verkligen pojkvännen som inte finns där. Jag och emma har det roligare än någonsin men båda känner samma sak. Va fan Vi är snart 17 och 18 år. Vi måste ju fan börja tänka lite mer på livet. Va fan man vill ju inte vara förgammal när man vill ha barn .. OCh man vill ändå ha ett fast jobb som man trivs med. Va fan nu är man singel. 2 år tills man går ut gymnasiet och ändå vill man resa iväg ett år igentligen då.. ÅÅ vf ska tiden går fort. Tänk när man gick på dagis. Då behövde man aldrig tänka på sånt här..

Idag så blev det att kliva upp tidigt på morgonen och gå iväg till Kyrkan för att jag och Emma skulle sjunga. Många tyckte att det lät jätte fint och det är så kul att höra :) Idol nästa emma?? XD Haha nee men dom hade ju bara slängt ut oss xD

Idag blir det väl att ta det lungt för imorgon. Känns som jag håller på att bli sjuk. Men jag ska gå på tomte imån så tänker inte ta fram febertermomenten. Så är det bara xD.

Nu blir det att lägga sig och kolla på film :) Och tänka sig bort till värmen :) <3

Bild från Thailand :)


Kommentarer

Postat av: Anonym

ska du itne ha lite mer uringat..?:sman får inte mer boobs bara för man ha mer uringning..

Postat av: HAHAHA

Asså. Du har ju inget att visa upp?? Så varför ha så jävla urringat??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback